dissabte, 13 d’octubre del 2007

Els Grups del Concert Vermut

El diumenge 21, per cloure La Liafara, diferents colles de grallers i grups de música tradicional de carrer de les terres de Lleida ens oferiran una mostra del seu repertori a la Plaça Paeria a les 12 del migdia.

Cal destacar que l'acte serà la presentació oficial d'algunes de les colles.

No us ho podeu perdre!!!

COLLES I GRUPS PARTICIPANTS

Colla de Grallers de Castellers de Lleida

Colla de Grallers formada a redós dels Castellers de Lleida a qui acompanyen en les seves actuacions a plaça. Cal destacar la feina que fan dins la colla de mantenir una escola de gralla i timbal per anar fornint noves generacions de grallers i timbalers.

Web: Colla de Grallers de Castellers de Lleida

Cobla Tres Quartans de Bellpuig

Un flabiol, un sac de gemecs i una tarota formen aquest conjunt instrumental que ens arriba a mig camí de Bellpuig i Juneda. Un dels grups del que podrem gaudir de la seva estrena en aquest concert de La Lifara

Els Carreter - Colla de Grallers

Els Carreter, és una colla de grallers formada a Lleida el 2001. Com a formació acompanyen normalment els Gegants de Lleida, i també han actuat en diferents festes d'arreu de Catalunya, acompanyant diferents balls, o amenitzant festes, realitzant concerts o cercaviles.

Web: Els Carreter - Colla de Grallers

Grallers Turrai

Els Grallers Turrai van néixer el 2003. La formació actual és de 3 grallers i timbal fondo. Han tocat arreu de Catalunya i el seu repertori engloba des de temes tradicionals fins a peces plenament contemporànies i ens permet dur a terme activitats com cercaviles, acompanyament de gegants, llevants de taula, bodes, balls de bestiari, etc.

Web: Grallers Turrai

L’Ordre del Bot


Un altre dels grups que es presenten en aquest concert. Sorgit de l'Aula de Música Popular i Tradicional, dos sacs de gemecs ens oferiran algunes peces pròpies per aquest instrument.

Los Canyerets

Tot i que els seus components ja porten temps tocant en d'altres formacions, també es presentaran en aquest concert vermut Los Canyerets, una colla de grallers formada per joves músics amb ganes d'arribar lluny. La formació és de tres gralles i timbal.

Web: Los Canyerets